««« How to set up the CoDJumper mod »»»

News will be posted here by the CoDJumper team

Moderator: Core Staff

User avatar
Drofder2004
Core Staff
Core Staff
Posts: 13316
Joined: April 13th, 2005, 8:22 pm
Location: UK, London

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Drofder2004 » November 15th, 2012, 9:02 pm

I have never seen an error of that sort. Please screensot it.
Image
Virgin Media 20Mb Broadband:
"Perfect for families going online at the same time, downloading movies, online gaming and more."
Borked internet since: 22-07-2010

antroxx
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 7
Joined: November 14th, 2012, 4:04 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by antroxx » November 16th, 2012, 6:54 pm


antroxx
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 7
Joined: November 14th, 2012, 4:04 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by antroxx » November 16th, 2012, 7:53 pm

So what do I do help me

antroxx
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 7
Joined: November 14th, 2012, 4:04 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by antroxx » November 16th, 2012, 8:26 pm

that is to say I am beginner explains the operation

User avatar
Drofder2004
Core Staff
Core Staff
Posts: 13316
Joined: April 13th, 2005, 8:22 pm
Location: UK, London

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Drofder2004 » November 16th, 2012, 9:25 pm

Image
Virgin Media 20Mb Broadband:
"Perfect for families going online at the same time, downloading movies, online gaming and more."
Borked internet since: 22-07-2010

setman
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 10
Joined: February 13th, 2013, 1:46 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by setman » March 16th, 2013, 9:40 pm

Just so I am doing this right on the maps. Only the ff files are in the usermaps, and the iwds goes into the mod folder, right?

Pedsdude
Site Admin
Site Admin
Posts: 15906
Joined: October 15th, 2004, 7:18 pm
Location: UK

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Pedsdude » March 17th, 2013, 12:25 pm

The .iwd files go in the usermaps/mp_map folder and the mods/codjumper folder.

The .ff files only go in the usermaps/mp_map folder.

Theoretically the .iwd files shouldn't need to go in the mods/codjumper folder, but occasionally you get a download bug where it repeatedly downloads the same file if you don't do this.
Image
Image

GoodGodd
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 6
Joined: July 11th, 2013, 12:54 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by GoodGodd » July 12th, 2013, 11:30 am

hi so i install mod like is in instruction, and mod is loadind but after this nothing works. No jumps no ammo nothing. When im using RPG just shows damage and thats it. Should i edit config file or please give me som idea what to do next.

Tnx
GG

Pedsdude
Site Admin
Site Admin
Posts: 15906
Joined: October 15th, 2004, 7:18 pm
Location: UK

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Pedsdude » July 12th, 2013, 9:08 pm

What do you mean by "no jumps"?

Try the following:
- Load CoD4 MP
- Click Mods
- Click codjumperv3_12 (or whatever version you're using)
- Click Launch
- Open console, type: /g_gametype "cj"
- Press enter
- Still in console, type: /map mp_crash
- Press enter

Does it load Crash, or another map? Once it loads, can you press melee twice quickly to save position etc?
Image
Image

GoodGodd
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 6
Joined: July 11th, 2013, 12:54 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by GoodGodd » July 13th, 2013, 1:15 am

Tnx for replay (quick one) :)

Im new with this Cj. Everything like you write in your post working fine. You can have a look your self whats going on, on this server CJ 144.76.16.8:28901 Its running right now but...

Long time ago when KBW clan was alive we have a jump server. Where player can Jump very high and when touch groud did't die. You can normaly kill any player (now its shows damege and you can't die). You can chose any weapon but this i can do my self in config file i thing.

So can i do it (high jumps and normal killing) in this mod as well?

Regards
GG

Pedsdude
Site Admin
Site Admin
Posts: 15906
Joined: October 15th, 2004, 7:18 pm
Location: UK

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Pedsdude » July 13th, 2013, 10:08 am

GoodGodd wrote:Long time ago when KBW clan was alive we have a jump server. Where player can Jump very high and when touch groud did't die. You can normaly kill any player (now its shows damege and you can't die). You can chose any weapon but this i can do my self in config file i thing.

So can i do it (high jumps and normal killing) in this mod as well?
The CJ mod doesn't allow you to choose weapons or kill people by default. You can turn damage on, but that's about it. The command you're interested in is cj_allowdamage (viewtopic.php?f=12&t=7891).

I presume KBW clan were using a modified version of our mod, so I'm afraid I can't help you with low gravity, no fall damage, weapons and shoot damage enabled.
Image
Image

GoodGodd
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 6
Joined: July 11th, 2013, 12:54 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by GoodGodd » July 14th, 2013, 1:10 pm

Yes but mod JUMP is for jump and i can't jump after mod installation ???!?!??!

Can you help me with that please?

regards
GG

Pedsdude
Site Admin
Site Admin
Posts: 15906
Joined: October 15th, 2004, 7:18 pm
Location: UK

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Pedsdude » July 14th, 2013, 3:08 pm

GoodGodd wrote:Yes but mod JUMP is for jump and i can't jump after mod installation ???!?!??!
Which mod are you using exactly? Where did you get it? What do you mean you can't jump? You press the jump key and nothing happens? You can't save position?

Be more specific, otherwise I can't/won't help you.
Image
Image

GoodGodd
CJ Wannabe
CJ Wannabe
Posts: 6
Joined: July 11th, 2013, 12:54 pm

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by GoodGodd » July 24th, 2013, 12:11 pm

Hi mate tnx for helping.

I jump but like normal not verry high, yes i can save position. But i dont think its should be like that. Game have no sens right now.

So best way if you can check it your self, go on server. 144.76.16:8:28901

Please check it will be best way.

Cheers
GG

Pedsdude
Site Admin
Site Admin
Posts: 15906
Joined: October 15th, 2004, 7:18 pm
Location: UK

Re: ««« How to set up the CoDJumper mod »»»

Post by Pedsdude » July 24th, 2013, 7:32 pm

I just tried that IP and it was stuck on awaiting connection, so I presume it's not online currently.

You're not meant to jump any higher than normal with the CoDJumper mod. If you want to jump artificially higher, then use oldschool mode, or find another mod which can change gravity.
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest